Νορντίν Άμραμπατ: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι ήθελαν τον αδερφό μου»

Ο Νορντίν Άμραμπατ έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις στο ESPN Ολλανδίας μιλώντας για τον αδερφό του Σοφιάν, που εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έφτασε κοντά σε μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ εντυπωσίασε με τη φανέλα του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του, Νορντίν, αποκάλυψε με δηλώσεις του στο ESPN Ολλανδίας πως ο Σοφιάν έφτασε ένα βήμα από μεγάλη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανέφερε πως τον αδερφό του ήθελαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

«Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα είπε το καλοκαίρι ότι δεν θα πουλήσει τον Σοφιάν. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά ήθελε να φύγει μόνο για κορυφαία ομάδα. Μπορώ να πω ότι τρεις ομάδες ήταν κοντά του τις τελευταίες μέρες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε τις δύο τελευταίες μέρες. Ήθελαν να τον πάρουν δανεικό, με οψιόν. Ωστόσο, δεν έγινε γιατί η Φιορεντίνα δεν το ήθελε.

Η Μπαρτσελόνα επίσης ήρθε με πρόταση δανεισμού. Ωστόσο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσε να προσφέρει την απαιτούμενη οψιόν αγοράς. Η τρίτη ομάδα ήταν η Τσέλσι. Η Μπαρτσελόνα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει καλό ποσό δανεισμού. Αλλά η Φιορεντίνα είπε “όχι, σε καμία περίπτωση”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News