Γιώργος Κοσμάς: «Η ΑΕΚ και ο κύριος Μελισσανίδης εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου»

EUROKINISSI

Ως το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, χαρακτήρισε το φετινό ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος τόνισε ότι όσοι δεν μπορούν να το κατακτήσουν, προσπαθούν να το καταστρέψουν.

Διά του διευθύνοντα συμβούλου και α’ αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά τοποθετήθηκε η ΑΕΚ για τη συνάντηση των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ με τον αρχιδιαιτητή Στίβου Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κοσμά, το κλίμα δημιουργείται από τις ομάδες οι οποίες δεν μπορούν να κάνουν δικό τους το πρωτάθλημα και επανέλαβε ότι η ΑΕΚ έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς.

Η δήλωσή του:

“Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους.

Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου.

Εγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ.

Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες.

Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News