Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο Μπένετ μας είπε πως ένας διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ»

EUROKINISSI

Ο Μάκης Γκαγκάτσης προχώρησε σε καταγγελία περιστατικού που αφορά την επικείμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με τον Στιβν Μπένετ να αναφέρει πως διαιτητής αυτοπροτάθηκε να σφυρίξει

Σε καταγγελία προχώρησε ο Μάκης Γκαγκάτσης αποχωρώντας από τη συνάντηση των προέδρων των ομάδων των πλει οφ με την ΕΠΟ και την επικεφαλής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ, αναφερόμενος σε περιστατικό που τους περιέγραψε ο τελευταίος.

«Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία – αποκάλυψη από τον κύριο Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κύριος Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι’ αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό. Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του η καταγγελία του κυρίου Μπένετ να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News