Τάκης Μπαλτάκος: Πήρε θέση για τις «επιθέσεις» αλλά... ξέχασε την επίθεση στον Πασχαλάκη

Ο Τάκης Μπαλτάκος τοποθετήθηκε για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά… ξέχασε να αναφερθεί στα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος με μία λιτή δήλωση σήμερα Τετάρτη (29/3) και δύο ημέρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην σύσκεψη των προέδρων των ομάδων με τον ίδιο και τον Στιβ Μπένετ, τοποθετήθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.

Ωστόσο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση η…  εκκωφαντική σιωπή του ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη, αλλά και προς το φινάλε του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Λιθουανία στην «OPAP Arena», εναντίον του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Κώστα Φορτούνη, που προκάλεσαν μάλιστα την άμεση αντίδραση του ΠΣΑΠΠ. 

Η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

«Η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται θα είναι θεσμική και μόνο θεσμική. Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου. Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News