ΕΠΟ: Ο Καραπαπάς αποκάλυψε την αλήθεια για το ταξίδι Μπαλτάκου στην UEFA

EUROKINISSI

Τι… ξέχασε να «διαρρεύσει» η ΕΠΟ που πήγε για να απολογηθεί στη Νιόν και όχι για να καταγγείλει.

Στην Ελβετία ταξίδεψαν μετά τη συνάντηση της Δευτέρας (27/3) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση, και τον υπεύθυνο αδειοδοτήσεων, Βασίλη Σαράκη.

Από πλευράς ομοσπονδίας διέρρευσε ότι το ταξίδι αφορούσε μόνο καταγγελίες για όσα συνέβησαν στη συνάντηση της Δευτέρας και παράλληλα την κατάθεση αιτήματος βοήθειας στην UEFA προκειμένου να συνδράμει για την έλευση καλών διαιτητών στα ματς των πλέι οφ.

Ωστόσο ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, φρόντισε να αποκαλύψει με ποστάρισμά του τον αληθινό βασικό λόγο του ταξιδιού των ανθρώπων της ΕΠΟ στην έδρα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Κι αυτός ήταν να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ!

Στη Νιόν είχε προγραμματιστεί ακρόαση της ΕΠΟ από το αρμόδιο πειθαρχικό τμήμα για το θέμα της λειτουργίας του τμήματος αδειοδότησης που δημιουργήθηκε από τον Ιάκωβο Φιλιππούση με προϊστάμενο τον Βασίλη Σαράκη. Οι παραβάσεις αφορούν το διάστημα από τον Νοέμβριο του 2021 και έπειτα όταν η νυν διοίκηση της ΕΠΟ απομάκρυνε από το σχετικό πόστο τον επί σειρά ετών διευθυντή, Γιώργο Δημητρίου. Γι’ αυτές τις παραβάσεις λοιπόν υπάρχει πρόστιμο μαμούθ 200.000 ευρώ (!) στην ΕΠΟ από την UEFA για τις παρατυπίες στη λειτουργία του τμήματος των Αδειοδοτήσεων.

Φυσικά πρέπει να υπογραμμιστεί ότι και τα περί συνδρομής της UEFA για διαιτητές εν όψει των πλέι οφ είναι μισή αλήθεια καθώς ο Στιβ Μπένετ είπε στη συνάντηση της Δευτέρας ότι έχει βρει ήδη και απλά θα ανακοινώσει τους διαιτητές για τη 2η και 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News