ΑΕΚ: Η σπουδαία κίνηση του Στέλιου Μανωλά

Eurokinissi

Σε δημοπρασία η τελευταία εμφάνιση που φόρεσε ο Στέλιος Μανωλάς στην ΑΕΚ, για τη στήριξη του βετεράνου παίκτη της Ένωσης, Κώστα Νικολαΐδη.

Στο πλευρό του βετεράνου παίκτη της ΑΕΚ, Κώστα Νικολαΐδη, στέκονται οι παλαίμαχοι της «κιτρινόμαυρης» ομάδας. Συγκεκριμένα, το 2021, κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, το σπίτι του Κώστα Νικολαΐδη κάηκε ολοσχερώς.

Για τον λόγο αυτόν, ο Γιώργος Ψαρογιάννης -παλιός φυσικοθεραπευτής της ΑΕΚ και κάτοχος μιας σπάνιας φανέλας- κι ο Στέλιος Μανωλας, με την αρωγή του συλλόγου παλαιμάχων της ΑΕΚ, παραχωρούν την τελευταία εμφάνιση που φόρεσε ο Στέλιος Μανωλάς προς δημοπρασία.

Οποιος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια για την ενίσχυση του Κώστα Νικολαΐδη, μπορεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία για την τελευταία εμφάνιση που φόρεσε ο Στέλιος Μανωλάς στην καριέρα του, ένα μοναδικό αθλητικό κειμήλιο.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει 15 ημέρες μέσω του SPORTARENA κι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του κ. Νικολαΐδη. Η εκκίνηση της δημοπρασίας έγινε χθες στις 11:59 και θα λήξει στις 13 Απριλίου την ίδια ώρα. Στην περίπτωση που ο πλειοδότης βρίσκεται στην Αθήνα, η παράδοση της φανέλας θα γίνει ιδιοχείρως απ’ τον Στέλιο Μανωλά!

Ο κατά πολλούς κορυφαίος Ελληνας αμυντικός όλων των εποχών μπορεί να είναι κάπως αποστασιοποιημένος πια απ’ την ΑΕΚ, να μην ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των εγκαινίων του νέου γηπέδου για λόγους δικούς του, προσωπικούς, όμως παραμένει ένα κόσμημα για την ιστορία της ομάδας και για όσους τον γνωρίζουν καλά, άνθρωπος με σπουδαία καρδιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News