ΕΠΟ: Μπαλτάκος και Φιλιππούσης παραμένουν στα χαρακώματα

EUROKINISSI

«Εδώ διαλύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο κι εκείνοι ασχολούνται πώς θα μειώσει ο ένας τον άλλον». Ο «τρελός του χωριού» γράφει στη SportDay της Παρασκευής (31/3)

Βλέπετε τι γίνεται στην ΕΠΟ; Σας αποκάλυψε χθες ο Τρελός τον πραγματικό λόγο που πήγαν στην Ελβετία ο Μπαλτάκος κι η κουστωδία του κι αμέσως έγινε θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Ακόμα και η συζήτηση στην ΟΥΕΦΑ για την επιτροπή Αδειοδότησης, όμως, ανέδειξε το αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον CEO της.

Μπορεί να μην έβγαλε άχνα ο Φιλιππούσης στη σύσκεψη της Δευτέρας για τη διαιτησία, αλλά μετά το ταξίδι στην Ελβετία ήταν λαλίστατος. Oχι, όμως, όπως ο Μπαλτάκος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα ραδιόφωνα. Αλλού κελάηδησε ο Τζακ. Πιο ιδιωτικά.

Στον περίγυρό του «άδειασε» εντελώς τον Μπαλτάκο. Ελεγε πως όσα κυκλοφόρησαν για την οργή των Ευρωπαίων μετά τις αλλαγές στο οργανόγραμμα της ομοσπονδίας «ήταν υπερβολές του προέδρου για να με πλήξει». Οι φίλοι του Τζακ πήγαν την υπόθεση και παρακάτω. Μετέφεραν ότι στην ΟΥΕΦΑ όχι μόνο δεν τα έβαλαν με τον Σαράκη, αλλά αντίθετα επικρότησαν κάποιες απ’ τις ενέργειές του στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Ομολογώ ότι δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου όταν άκουσα τη συγκεκριμένη πληροφορία. Νόμιζα ότι έπρεπε να επισκεφτώ άμεσα κάποιον ΩΡΛ, αλλά έπειτα απ’ τις επίμονες ερωτήσεις μου, η εκδοχή της ικανοποίησης για τους εκλεκτούς του Φιλιππούση όχι μόνο επαναλήφθηκε, αλλά στηρίχτηκε με επιχειρήματα και καρφιά κατά του Μπαλτάκου.

Εδώ διαλύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο κι εκείνοι ασχολούνται πώς θα μειώσει ο ένας τον άλλον. Oχι μόνο επειδή δεν θέλει να βλέπει ο Τάκης τον Ιάκωβο και αντίστροφα, αλλά διότι έτσι επιτάσσει το συμφέρον του ΠΑΟΚ, που στηρίζει τον πρόεδρο και της ΑΕΚ, που νοιάζεται μόνο για τον Τζακ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News