Άρης: Έρχεται θερμό καλοκαίρι για Πάλμα - Λαμβάνουν μηνύματα για προτάσεις στο Βικελίδης

Eurokinissi

Μπορεί στο Κλεάνθης Βικελίδης να μην έχουν φτάσει τελευταία συγκεκριμένες προτάσεις για τον Λουίς Πάλμα, ωστόσο αυξάνονται οι ομάδες που τον παρακολουθούν, αλλά και αρκετές έχουν ρωτήσει, κάνοντας αναγνωριστικές επαφές για τον επιθετικό από την Ονδούρα.

Όπως δείχνουν τα μηνύματα, το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, που πρόλαβε να συστηθεί στο ελληνικό κοινό και ψάχνει το επόμενο βήμα.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι οι φιλοδοξίες του δεν έχουν ταβάνι. Ο Θόδωρος Καρυπίδης πιστεύει πως ο Πάλμα θα φέρει μεγάλη πρόταση και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις πολύ σύντομα.

Τον παρακολουθούν σε Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ

Η Ρέιντζερς είναι η τελευταία ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, νωρίτερα ήταν η Γάνδη αυτή που τον είχε παρακολουθήσει, αλλά υπάρχει ακόμα πιο ζεστό ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ, όπου συχνά δίνει παιχνίδια η εθνική ομάδα της Ονδούρας και το Μεξικό, αλλά και από ρωσικές ομάδες, που μπορούν να πληρώσουν σαφώς πολύ περισσότερα χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Στα γραφεία της Αλκμήνης έχουν λάβει μηνύματα από διάφορες πλευρές πως σύντομα θα δεχτούν κρούσεις για το «17» και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα κληθεί να πάρει αποφάσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News