ΕΠΟ: Ο διάβολος...κρύβεται στις λεπτομέρειες του Μπαλτάκου

EUROKINISSI

Ο «τρελός του χωριού» γράφει στη SportDay της Τρίτης 4 Απριλίου για τον Τάκη Μπαλτάκο, που καλείται να λύσει το σοβαρότατο πρόβλημα που προκάλεσε βιντεοσκοπώντας τη σύσκεψη για τη διαιτησία.

Ηθελα να γράψω για τα κατορθώματα του Γιαννάκη, αλλά αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας, οπότε μπορώ να ασχοληθώ με τα πεπραγμένα του Μπαλτάκου. Προσέξτε τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ σύμφωνα με το σάιτ που τον στηρίζει όσο κανένα άλλο ΜΜΕ.

«Είχε μαγνητοφωνηθεί όλη η διαδικασία και το είχα γνωστοποιήσει απ’ την αρχή. Είπα σε όλους ότι “το σύστημα καταγράφει τα πάντα”», απάντησε μεταξύ άλλων στη σχετική ερώτηση του Τάκη Αγραφιώτη. Οπως λένε εκείνοι που ξέρουν και μας επισκέπτονται μερικές φορές στο ψυχιατρείο για να μάς εξετάσουν, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Επειδή δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τους υποστηρικτές του Μπαλτάκου, υιοθετώ τη λέξη «μαγνητοφωνηθεί».

Δεν είπε ο Τάκης για βιντεοσκόπηση. Δεν αναφέρθηκε σε κάμερες. Το είχε κάνει, βέβαια, όταν επέστρεψε απ’ τη Νιόν, όπου συναντήθηκε με την ΟΥΕΦΑ. Ξαφνικά, όμως, αναφέρθηκε σε μαγνητοφώνηση. Κι ας έλεγε ότι θα δουν απ’ το βίντεο ακόμα και ποιος κατέγραψε το δώρο που του έκαναν με το μαύρο του φασισμού.

«Θα το δούμε απ’ το συνολικό βίντεο διάρκειας τεσσάρων ωρών που έχουμε στη διάθεσή μας. Ολη η αίθουσα βιντεοσκοπείται. Δεν ξέρω ποιος είναι. Γιατί δεν πρόλαβα να το δω. Πάντως όποιος κι αν το έκανε και το πέρασε σε μέσα ενημέρωσης, αυτό από μόνο του, είναι διπλό κακούργημα. Από αύριο θα ξεκινήσω τη διαδικασία», είχε απαντήσει ο Μπαλτάκος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τη διαρροή του βίντεο με τη φούστα.

Οφείλει, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ να απαντήσει σε ορισμένα καίρια ερωτήματα, διότι όπως είχε τονίσει την ίδια μέρα, η καταγραφή ιδιωτικών συζητήσεων με κάμερα αποτελεί κακούργημα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News