Παρασκήνιο: Ο Ρατσκόφσκι, ο Κουχάρσκι και το... κρύψιμο!

eurokinissi

Ο «τρελός του χωριού» γράφει στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου για τη σύνδεση του Κροάτη διαιτητή του ΑΕΚ-Άρης, Πάβελ Ρατσκόφσκι, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και την προσπάθεια να τον… κρύψει ο εμπνευστής του ορισμού του. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Άνω-κάτω έγινε το ελληνικό ποδόσφαιρο με την απόφαση του Μπένετ να επιλέξει έναν Κροάτη για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Αν και μαθαίνω ότι εξαρχής, ο Aγγλος αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Γιόβιτς. Δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω την πληροφορία μου, αλλά ο άνθρωπος που το ’πε, όχι μόνο έχει πρόσβαση, αλλά μιλάει καθημερινά και με τον Μάνταλο, αλλά και με τον Γιαννάκη.

Μου είπε, λοιπόν, ότι μέσω του Κροάτη στο ντέρμπι, ο εμπνευστής του ορισμού ήθελε αφ’ ενός να προκαλέσει εκνευρισμό, αφ’ ετέρου να κρύψει τον… Ρατσκόφσκι. Εντάξει, ασχολήθηκαν τα ελληνικά ΜΜΕ και με τον Πάβελ, ο οποίος χαρακτηρίζεται απ’ τους συμπατριώτες ως ο χειρότερος διαιτητής της Πολωνίας.

Στα… κάγκελα έχουν ανεβεί κάποιες ομάδες και ειδικά η Λεχ Πόζναν με τα κατορθώματα του Ρατσκόφσκι, ο οποίος κλήθηκε να διευθύνει το ματς ΑΕΚ-Aρης. Δεν ξέρω ποια σχέση έχει το γεγονός ότι στο ματς, για το οποίο διαμαρτύρονται όλοι στη Λεχ, βρισκόταν και άνθρωπος της «Eνωσης» για σκάουτινγκ. Πιθανότατα, να μην έχει. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν μπορώ να προσπεράσω μία άλλη παράμετρο.

Ο Πάβελ πήρε το σήμα της ΦΙΦΑ την εποχή που κυριαρχούσε στο πολωνικό πρωτάθλημα η Λέγκια. Η ομάδα, που είχε στις τάξεις της τον Κουχάρσκι. Τον Ράντεκ, βεβαίως-βεβαίως. Νυν τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και πρώην της Λέγκια. Δεν σημαίνει κάτι αυτή η λεπτομέρεια, αλλά όπως έλεγαν και στη Ρώμη, η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να δείχνει.

Αλλά όπως αντιλαμβάνονται όλοι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ… Την αντίδραση του Καρυπίδη περιμένω και απορώ πώς δεν ανέβηκε από χθες στα κάγκελα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News