Sun: «Ο Μαρινάκης θέλει να αγοράσει ομάδα της Serie A»

eurokinissi
Δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sun» αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιθυμεί να αγοράσει ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στη Serie A.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ανοικτές… κεραίες για να αγοράσει μια ακόμα του εξωτερικού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun». Συγκεκριμένα το το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι οι συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ αναζητούν κάποια «ευκαιρία» για αγορά ομάδας που αγωνίζεται στη «Serie A», την πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Το ρεπορτάζ δεν αναφέρεται σε κάποια ομάδα συγκεκριμένα, παρά μόνο ότι ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» διαθέτει τα χρήματα σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια δυναότητα αγοράς σε «σωστή» τιμή. Προσθέτει, μάλιστα, ότι ρόλο σε αυτό μπορεί να αναλάβει ο νέος αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρος Γουίλσον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
