Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Ο Λάτο τελειώνει από Βαλένθια ίσως πάει Ελλάδα»

Τόνι Λάτο

Η el desmarque βλέπει ως πιθανό προορισμό του 25χρονου αριστερού μπακ τον Ολυμπιακό λόγω… Γκατούζο.

Τον Τόνι Λάτο στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό επαναφέρουν οι Ισπανοί. Σύμφωνα με την «el desmarque» ο αριστερός μπακ της Βαλένθια πρόκειται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι αποτελούν μια πολύ πιθανή επιλογή του.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ μετά τον Μίτσελ Γκονζάλεθ που τον ήθελε πολύ το ίδιο θα συμβεί και σε περίπτωση που αναλάβει τους Πειραιώτες ο Τζενάρο Γκατούζο. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός ήταν κόουτς της Βαλένθια μέχρι και τον Ιανουάριο που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να αποσπάσει το ναι των νυχτερίδων για άμεση απόκτηση του Λάτο και ύψωνε τοίχο ο Ιταλός τεχνικός που τον ήθελε πολύ.

Τόσο ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού λοιπόν όσο και ο (πιθανός) νέος έχουν πολύ καλή γνώμη για τον Λάτο κι αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι η el desmarque εκτιμάει ότι είναι πιθανό να γίνει πρόταση από την ελληνική ομάδα για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει δεχθεί δύο προτάσεις ανανέωσης από τη Βαλένθια αλλά και οι δύο ήταν πολύ μικρές, τις θεώρησε προσβλητικές γιατί προέβλεπαν μείωση των αποδοχών του κατά 50%, με συνέπεια να μην τις συζητήσει καν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News