Ολυμπιακός: Ο «παραμένων» στρατιώτης Ανδρούτσος

Θανάσης Ανδρούτσος
eurokinissi

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να καλέσουν σύντομα τον Θανάση για νέο συμβόλαιο.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, καταφέρνει με την εργατικότητα και την ταπεινότητα να… επιβιώνει ακόμα και όταν μερικοί θεωρούν ότι έχει τελειώσει.

Και με δεδομένο ότι το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο, ήταν ξεκάθαρο ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο επιλογές μαζί του από την αρχή της σεζόν. Είτε θα επέλεγαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους (ακόμα και με πώληση τον Ιανουάριο για να μην τον χάσουν εντελώς τσάμπα το καλοκαίρι) είτε να ανανεώσουν για κάποια χρόνια ακόμα.

Στην πραγματικότητα δεν τέθηκε ποτέ δίλημμα. Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αποφάσιζε να αφήσει έναν τέτοιο… στρατιώτη, ένα παιδί από τα σπλάχνα του, να φύγει. Ο Ανδρούτσος είναι ένας τύπος παίκτη που θέλουν όλοι οι προπονητές και όλες οι ομάδες στο ρόστερ. Είναι πολυθεσίτητς. Είναι εργατικός. Είναι ταπεινός. Δίνει κάθε φορά ό,τι έχει και δεν έχει.

Άρα η ανανέωση έμοιαζε και μοιάζει μονόδρομος. Ο «Άνδρου» αναμένεται σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Θανάσης έχει 119 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, 75 με την Κ19 και τρεις με τον Ολυμπιακό Β‘. Με εξαίρεση έναν δανεισμό στον Ατρόμητο έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική ζωή του με τα ερυθρόλευκα των Πειραιωτών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News