ΑΕΚ: Στα άκρα ο «πόλεμος» Μελισσανίδη - Αλαφούζου - Εκτός "Opap Arena" οι δημοσιογράφοι του ΣΠΟΡ FM!

Sportday.gr

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι εφεξής δεν θα παρέχει διαπίστευση σε εκπροσώπους του γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, μια άτυπη συνέχεια στην κόντρα του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Πόρτα» στον δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM… ρίχνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς δεν θα επιτρέπει πλέον να καλύπτει τα παιχνίδια της στην Opap Arena.

Η διοίκηση της Ένωσης αφήνει να εννοηθεί πώς δεν είναι σε θέση να παράσχει ασφάλεια στους εκπροσώπους του σταθμού, καθώς χαρακτηρίζει « ειρωνική, συχνά επιθετική κι ενίοτε προσβλητική κι αντιδεοντολογική συμπεριφορά (τη συμπεριφορά του Μέσου) απέναντι στην ΑΕΚ».

Η ενέργεια της ΑΕΚ έρχεται ως συνέχεια των πρόσφατων αντεγκλήσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει στείλει επιστολή στην διεύθυνση του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Γνωστοποιούμε βασικά πως αποφασίσαμε ότι δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sportfm.gr.

Θεωρούμε πως υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής, συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς απέναντι στην ΑΕΚ.

Τονίζουμε πως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση των συγκεκριμένων Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ.

Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα.

Γίνεται δε ιδιαίτερη μνεία και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης θεωρεί πως δυστυχώς de facto η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών αυτή την περίοδο.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει έστω και την μίνιμουμ συνεργασία για τα αυτονόητα και δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να επηρεαστεί από αυτό η δουλειά επαγγελματιών που έρχονται να κάνουν την δουλειά τους και δεν έχουν καμιά σχέση με την καλλιέργεια του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.

Τέλος να σας τονίσουμε πως θεωρούμε πως δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κλίματος, το ζήτημα υπήρξε μονόπλευρο και είμαστε πλέον αναγκασμένοι να το διαχειριστούμε.

Επαναλαμβάνουμε θεωρούμε πως είναι προς όφελος και για την προστασία και των δύο πλευρών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News