Άρης: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Eurokinissi
Ο Άρης θα παραταχθεί για ένα ακόμα παιχνίδι στα πλέι οφ με σημαντικά προβλήματα, καθώς δίπλα στους Μπράμπετς και Ρουπ προστέθηκε και ο Οντουμπάτζιο. Οι εκλεκτοί του Τερζή
Με το βλέμμα στραμμένο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία εξπρές έπειτα από το κομβικό διπλό στον Βόλο, για ένα δύσκολο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά, καθώς στους τραυματίες Μπράμπετς, Ρουπ και Μάνου Γκαρθία, προστέθηκε και ο Μόουζες Οντουμπάτζιο. που χτύπησε στο ματς με τον Βόλο και αντικαταστάθηκε.
Η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
