ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Πήρε τη μπάλα του 5-1 της Γιουνάιτεντ με τη Λιντς, στο σπίτι του
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέτυχε «χατ τρικ» στον αγώνα της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λιντς και επέστρεψε στο σπίτι του με αναμνηστικό από το «Ολντ Τράφορντ».
Με ξεχωριστή… παρέα γύρισε στο σπίτι του ο Μπρούνο Φερντάντες μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λιντς στο κατάμεστο «Ολντ Τράφορντ», για την 1η αγωνιστική της Premier League. Ο Πορτογάλος επιθετικός μέσος σκόραρε τρεις φορές και έκανε τα πάντα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πάρει τη μπάλα του αγώνα μαζί του. Μάλιστα, πέτυχε και ένα σημαντικό ρεκόρ, καθώς το «χατ τρικ» που σημείωσε, είναι το πρώτο σε πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από παίκτη της.
«Φέρνω ένα διακοσμητικό για το σαλόνι μας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απευθυνόμενος στην σύζυγό του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
