Μίλαν: Εξασφάλισε το πολυπόθητο «ναι» από τον Λεάο! Ανανεώνει έως το 2028

ΑΠΕ

Σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport» ο υπερπολύτιμος Ραφαέλ Λεάο για τη Μίλαν, συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του και αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ροσονέρι» έως το 2028!

Τιτάνιες είναι οι προσπάθειες της Μίλαν τους τελευταίους μήνες ώστε να πείσει τον Ραφάελ Λεάο να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που εκπνέει τον Ιούνιο και να διατηρήσει στις τάξεις της έναν από τους κορυφαίους εξτρέμ του πλανήτη.

Μάλιστα, ο θρυλικός Πάολο Μαλντίνι έχει αναλάβει εξ αρχής την υπόθεση παραμονής του, θέλοντας να διατηρήσει ένα υπερπολύτιμο γρανάζι στη μηχανή του Στέφανο Πιόλι, που… οργώνει την αριστερή πλευρά των γηπέδων κι ήταν καθοριστικός, τόσο στην επιστροφή στο θρόνο της Serie A την περασμένη σεζόν μετά από 11 χρόνια, όσο και την παρουσία των Μιλανέζων στα ημιτελικά του φετινού Champions League, μετά από 16.

Κι ΄όλα αυτά με τις εκκωφαντικές σειρήνες από σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ, να ηχούν στα αυτιά του παίκτη.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» και μάλιστα ως βασικό θέμα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (29/4), ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είπε το πολυπόθητο «ναι» και συμφώνησε να παρατείνει τη συνεργασία του με τους Μιλανέζους έως το 2028!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ετήσιες αποδοχές του νεαρού ποδοσφαιριστή,  θα αγγίξουν τα 7.000.000 ευρώ ενώ θα λάβει και ένα μπόνους ύψους 2.000.000 ευρώ, με την Μίλαν να είναι μάλιστα κοντά σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αποζημίωσή της όσον αφορά στον Λεάο. Το «πράσινο φως» από την Πορτογαλία είναι το μόνο που λείπει πριν από την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Λεάο την περασμένη σεζόν πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ, ενώ φέτος μετράει ήδη 13 τέρματα κι έχει μοιράσει 12 ασίστ (5 στο Champions League), σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News