Άρης: Με Ετέμπο στην ενδεκάδα και Ρουπ στην αποστολή για Τούμπα

Ο Άρης ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με την ψυχολογία στα ύψη και ο Τόλης Τερζής σκέφτεται να επαναφέρει μόνο τον Ετέμπο στην αρχική ενδεκάδα αντί του Ντουκουρέ.
Ο προπονητής του Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παικτών του και τις δύο διαδοχικές νίκες με Βόλο και Ολυμπιακό και θέλει να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει και σχεδιάζει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ετέμπο πίσω από τον Νταρίντα στον άξονα της μεσαίας γραμμής στη θέση του Ντουκουρέ με τους υπόλοιπους που έπαιξαν στην νίκη επί του Ολυμπιακού.
Για τον Άρη επιστρέφει και ο Λούκας Ρουπ μετά από δύο μήνες απουσίας λογω τραυματισμού.
Η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Εμπακατά, Ρουπ, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
