Ολυμπιακός: Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης, τέλος η σεζόν

Ο Ζοζέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τον έμπειρο τερματοφύλακα λόγω κάκωσης στο γόνατο που θα τον αφήσει εκτός για ένα μήνα, στην αποστολή με Βόλο ο νεαρός, Νίκα.
Χωρίς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έχει πρόβλημα στο γόνατο αλλά και τον… μόνιμο (εκτός αποστολής) Γκάρι Ροντρίγκες θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (30/4) τον Βόλο στο Γ.Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των άτυχων των ερυθρόλευκων με συνέπεια να τελειώσει πρόωρα για ‘κείνον η σεζόν. Όπως έγινε γνωστό έχει κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άρα η σεζόν τελείωσε για τον 33χρονο τερματοφύλακα.
Αυτό σημαίνει ότι στο ματς με τον Βόλο θα αγωνιστεί (πιθανότατα) ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.
📋 #OLYVOL: 🔴⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/CJazZ33Eke
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 29, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ροντινέι: Ο Τσικίνιο τον τρολάρει στις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη - «Πολύ κουρασμένος φίλε»
- Ολυμπιακός: Ο παίκτης που δεν έπιασε στη β' ομάδα και σήμερα αξίζει περισσότερα 8 εκατομμύρια ευρώ!
- Παρασκήνιο: Η Μπενφίκα καλοβλέπει Ντέλια-Φώτη
- Λίλαρντ: Ξεπέρασε την θρόμβωση και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση
- Ναν: Ψήφισε τον εαυτό του ως MVP της Euroleague