ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Σήψη και φασίστες, μαύρο σε όλους να ξεβρωμίσει ο τόπος»

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0) στην ΟΠΑΠ Αρένα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League εξόργισε άπαντες στον Ολυμπιακό και το κατέστησαν σαφές με επίσημη θέση τους ενώ φάνηκε και στις δηλώσεις του Ζοζέ Ανιγκό στο φινάλε του ματς.
«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σε ένα απολύτως εξευτελισμένο πρωτάθλημα κόντρα σε απίθανους που παρά την «τεχνολογία» κόβουν με ανύπαρκτα οφσάιντ τετ α τετ της ομάδας μας, ακυρώνουν γκολ και εφευρίσκουν φάουλ εναντίον μας κλείνοντας τα μάτια σε φάουλ και κάρτες αντιπάλων.
Θα συνεχίσουμε αλύγιστοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.
Η σήψη στο ποδόσφαιρο είναι φυσικό επακόλουθο της παράδοσής του σε φασίστες και ποινικούς κάθε είδους και τον μέγα λαθρέμπορο που τους προστατεύει, όπως προστατεύει και όλο το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα με την ανοχή και ενίοτε με την στήριξη των κυβερνήσεων.
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τόπος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πόσο αλλαγμένος θα είναι την Κυριακή σε σχέση με την αναμέτρηση του κυπέλλου
- Καμπελά: Η φόρμα του αγνοείται - Γιατί έχει μπει στο στόχαστρο των γαλλικών Μέσων
- Ολυμπιακός: Στο 11-0 το σερί - Πότε έχασε για τελευταία φορά από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
- Τζέισον Τέιτουμ: Πάτησε παρκέ μετά από 299 μέρες!
- Ολυμπιακός: Γουρλωμένα δεν ήταν μόνο τα μάτια του Τζόουνς
