ΡΙΕΚΑ: Έκανε την πρώτη της ήττα στην Κροατία
Η Ριέκα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο κροατικό πρωτάθλημα εκτός έδρας με 1-0 από την πρωτοπόρο Όσιγιεκ, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (19/8) στις 21:00 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Η αντίπαλός του ΠΑΟΚ, Ριέκα, για τα playoffs του UEFA Conference League γνώρισε την πρώτη της ήττα στο κροατικό πρωτάθλημα από την πρωτοπόρο Όσιγιεκ.
Έπειτα από δύο νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα τρία παιχνίδια η ομάδα η ομάδα του Γκόραν Τόμιτς βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει να μην πατάει καλά στις τελευταίες αναμετρήσεις.
Μάλιστα η ήττα αυτή έρχεται τέσσερις μόλις ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19/8) στις 21:00 και φαίνεται πως η ομάδα από την Κροατία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Η Ελλάς, της... Ελλάς, την... Ελλάς!
- Διαιτησία: Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς στο Αρης-ΠΑΟΚ, ο Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Conference League: «Καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Το μαγικό αριστερό πόδι του Γιαζίτσι
- Ολυμπιακός: Η ματσάρα με τη Λιόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο άδικος αποκλεισμός
