Ροντρίγκο: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του την ώρα του τελικού Οσασούνα – Ρεάλ
Θύμα ληστείας έπεσε ο Ροντρίγκο την ώρα που πρωταγωνιστούσε στον τελικό Ρεάλ-Οσασούνα το προηγούμενο Σάββατο.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ, η Ρεάλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Οσασούνα με 2-1 και κατέκτησε το «Copa Del Rey» για 20ή φορά στην ιστορία της.
Την ώρα, ωστόσο, που ο Βραζιλιάνος κυνηγός αγωνιζόταν και πρωταγωνιστούσε για να χαρίσει ακόμα ένα τρόπαιο στην ομάδα του, βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν κακοποιοί.
Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (6/5) ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στη Λα Μοράλεχα, κάνοντας άνω κάτω τα δωμάτια της οικίας. Τους δράστες αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της ιδιωτικής ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία, με τις έρευνες να συνεχίζονται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
