Μπαρτσελόνα: Ο Μπουσκέτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του το καλοκαίρι
Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έκανε επίσημα γνωστό ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά από 18 χρόνια.
Ήταν κάτι που ακουγόταν όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς Μπαρτσελόνα και Μπουσκέτς δεν βρήκαν τη χρυσή τομή στις συζητήσεις που έκαναν, καθώς το συμβόλαιό του πολύπειρου μέσου ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.
Έτσι, ο 34χρονος Ισπανός χαφ ανακοίνωσε ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες του ως παίκτης των Καταλανών και πια αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Μεταξύ άλλων, στα 18 χρόνια της θητείας του στο «Καμπ Νου» ο Μπουσκέτς κατέκτησε τρία Τσάμπιονς Λιγκ, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, οκτώ πρωταθλήματα, επτά Copa Del Rey έχοντας 719 συμμετοχές, 18 γκολ και 45 ασίστ.
«Ήρθε η ώρα για να ανακοινώσω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Από όταν ήμουν παιδί που πήγαινε στα ματς ή τα έβλεπε από την τηλεόραση, πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα και σε αυτό το στάδιο. Και η πραγματικότητα ξεπέρασε τα όνειρά μου. Δεν θα πίστευα ποτέ αν μου λέγανε όταν μπήκα στην ομάδα Νέων ότι θα έπαιζα για 15 χρόνια στο κορυφαίο κλαμπ του πλανήτη. Τον σύλλογο της καρδιάς μου, του οποίου ήμουν -και πάντα θα είμαι- υποστηρικτής, μέλος, παίκτης, αρχηγός και με τον οποίο ξεπέρασα τις 700 συμμετοχές. Ήταν τιμή, όνειρο, πηγή υπερηφάνειας και σήμαινε τα πάντα για μένα να υπερασπίζομαι και να εκπροσωπώ αυτό το έμβλημα για τόσα χρόνια, αλλά όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Και μπορεί να μην ήταν εύκολη απόφαση, αλλά νομίζω πως έφτασε ο καιρός» ήταν τα λόγια του Μπουσκέτς.
🥺 Leyenda del Barça. #5ergioUnic pic.twitter.com/qxC4kHxOKe
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) May 10, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
