Βασίλης Μπισμπίκης: «Πυροσβέστης» στα επεισόδια στη Λεωφόρο μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ – Μπήκε στη μέση και τα άκουσε!
Έκανε νοήματα στους θερμόαιμους να σταματήσουν να πετάνε αντικείμενα στους αστυνομικούς και αποδοκιμάστηκε από μια μερίδα ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Χωρίς να έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έχει συχνή παρουσία στο γήπεδο και μάλιστα στις κερκίδες με τους πιο φανατικούς.
Στον χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Super League, σημειώθηκαν επεισόδια στο ημίχρονο ανάμεσα στους οπαδούς και τα ΜΑΤ.
Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media, ο Βασίλης Μπισμπίκης καταγράφεται να βρίσκεται στη μέση των επεισοδίων. Φαίνεται μάλιστα να επιχειρεί να απωθήσει κάποιους θερμόαιμους οπαδούς του τριφυλλιού.
Και στη μέση των επεισοδίων ο Μπισμπίκης
Φαίνεται να τους κάνει χειρονομίες να σταματήσουν, μπαίνοντας μπροστά και από έναν άντρα των ΜΑΤ. Κάτι που ενόχλησε άλλους οπαδούς που τον «στόλισαν» για την επέμβασή του.
Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.
@qqinq13 #mpismpikis #gate13 #superleague #peaceandlove #panathinaikos #aris #episodia ♬ original sound – Stavrhs

ΠΗΓΗ: www.in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
