Ολυμπιακός: Η Marca επιβεβαιώνει τις συνομιλίες με Κορδόν

Αντόνιο Κορδόν

Η ισπανική εφημερίδα δίνει αρκετές πιθανότητες για συνεργασία αφού ο Κορδόν δε βάζει κόκκινες γραμμές αναφορικά με τη χώρα που θέλει να δουλέψει.

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί για δεύτερη φορά να συνάψει συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν ώστε να αναλάβει το πολύ νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιράνθρωπος με το καταπληκτικό βιογραφικό έχει ήδη συνομιλήσει και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και με τον Κριστιάν Καρεμπέ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι.

Η συνήθως έγκυρη και πολύ μεγάλη ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις / συζητήσεις του Κορδόν με τον Ολυμπιακό. Όπως έγραψε ψάχνει μια νέα πρόκληση και δεν βάζει όρια αναφορικά με το που θα χρειαστεί να ταξιδέψει αφού το έχει κάνει στο παρελθόν και του αρέσει.

Τη σωστή πρόκληση ψάχνει και όχι για συγκεκριμένη χώρα. Ο Κορδόν αποχώρησε από τη Μπέτις τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε είναι ελεύθερος. Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε ως υποψήφιος για τη Μπαρτσελόνα δίχως να επιβεβαιωθεί αφού φαίνεται οι μπλαουγκράνα να καταλήγουν στον Ντέκο.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κορδόν θα καταλήξει και άπαντες εύχονται ο Ισπανός να πει το ναι που σίγουρα θα αλλάξει level τους ερυθρόλευκους καθώς μιλάμε για κορυφαίο του είδους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News