ΑΕΚ: Έδωσε στην Αστυνομία και τη δημοσιότητα τη φωτογραφία του οπαδού με τη φωτοβολίδα

Η διοίκηση της ΑΕΚ έδωσε στην Αστυνομία και τη δημοσιότητα τη φωτογραφία του φιλάθλου με τη φωτοβολίδα, ο οποίος τιμωρήθηκε με ισόβια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο της ομάδας.

Η ΑΕΚ έδωσε στην Αστυνομία και τη δημοσιότητα τη φωτογραφία του ανεγκέφαλου οπαδού που πέταξε φωτοβολίδα στη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το θέμα με την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο θεωρείται πάντα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως ζήτημα ακραίας σοβαρότητας.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως όπως ο υπαίτιος γι΄ αυτό έχει ήδη επισημανθεί και είναι πλέον θέμα της αστυνομίας οι από δω και πέρα εξελίξεις πέρα από την ισόβια απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο μας, το ίδιο θα συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλο στο μέλλον υποπέσει σε ανάλογο σοβαρό παράπτωμα. Είναι αδύνατον να μη βρεθεί ο όποιος υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες.

Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία πως είναι αδύνατο οποιοσδήποτε συνδέεται με ανάλογη επικίνδυνα παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο μας, να μένει στην σκιά, παραθέτουμε σήμερα την (παραμορφωμένη από μας, η καθαρή φυσικά βρίσκεται στα χέρια των Αρχών) φωτογραφία του δράστη. Από το σύστημα των καμερών ασφαλείας, κατά την είσοδο του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

Ευχόμαστε κανείς στο μέλλον να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο (παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που δεδομένα την νέα σεζόν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο), όπως κατανοούν όλοι και σήμερα το μόνο που δεν θα καταφέρει ο παραβάτης, θα είναι να μείνει άγνωστος.

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Καμιά ανοχή σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και στην έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην ασφάλεια τους!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News