ΠΑΟΚ: Ντου στα άδεια γραφεία και υποσχέσεις για μεταγραφές από Γ. Σαββίδη όταν έφτασε η αποστολή

Δύσκολη νύχτα για τους «ασπρόμαυρους» μετά την απώλεια του κυπέλλου

Λίγες ώρες μετά την απώλεια του κυπέλλου από την ΑΕΚ, τα πρώτα απόνερα έκαναν την εμφάνισή τους στον ΠΑΟΚ με το ρεπορτάζ να «τρέχει».

Λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα, μια μικρή ομάδα οπαδών προκάλεσε ζημιές έξω από τη Θύρα 1 και τα γραφεία της Τούμπας, επιτιθέμενη με πέτρες και πυρσούς. Η ένταση που προκλήθηκε κράτησε για λίγα λεπτά, καθώς στο σημείο επενέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Λίγο μετά τις 2:00 έφτασε στο στάδιο της Τούμπας η διοικητική αποστολή του ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα ο Γιώργης Σαββίδης (μαζί με τον αδερφό του) και ο Μάκης Γκαγκάτσης. Εκεί βρισκόταν οπαδοί των «ασπρόμαυρων» που περίμεναν την αποστολή.

Ο Γιώργης Σαββίδης διαπίστωσε πως υπάρχει ένταση αλλά και διάθεση για διάλογο, και έτσι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει. Όπως γίνεται αντιληπτό το βάρος έπεσε στην επόμενη μέρα. «Και εμάς μας πονάει η πορεία της ομάδας, και ηθικά αλλά και οικονομικά» ειπώθηκε από την πλευρά του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο οποίο πρόσθεσε: «Θα αποκτήσουμε τουλάχιστον 6-7 ποδοσφαιριστές, ενώ θα φύγουν άλλοι τόσοι».

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στην Τούμπα και το λεωφορείο με την αποστολή της ομάδας, με τους συγκεντρωμένους οπαδούς να εκφράζουν τα παράπονά τους για την εικόνα του ΠΑΟΚ και στους παίκτες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News