Ολυμπιακός: «Όλοι στο Καραϊσκάκη για να επιστρέψουμε στην κορυφή!»

παρουσίαση διαρκείας Ολυμπιακός
eurokinissi

Με κεντρικό σύνθημα στίχους από τον πρώτο του ύμνο, ο Ολυμπιακός σάλπισε την αντεπίθεσή του ενόψει της επόμενης σεζόν παρουσιάζοντας τα νέα εισιτήρια διαρκείας του – Τι πρέπει να γνωρίζετε για να εξασφαλίσετε θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Με σύνθημα μερικούς χαρακτηριστικούς στίχους από τον πρώτο και ιστορικό ύμνο του Ολυμπιακού έγινε την Πέμπτη (25/5) η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας των Πειραιωτών, για τη σεζόν 2023/24 από τους κ.κ. Κώστα Καραπαπά (δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής) και Παναγιώτη Μπαντούνα (υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων) ενώ στο πάνελ ήταν και ο Νίκος Γαβαλάς. «Φευγάτε από μπρος, φευγάτε από μπρος, στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός», είναι το σύνθημα της καμπάνιας που είναι πολύ νοσταλγικό και αγγίζει σε μεγάλο βαθμό και το συναίσθημα των μεγαλύτερων οπαδών του συλλόγου.

Η διάθεση των νέων διαρκείας που αρχίζουν από 100 ευρώ, χωρίζεται σε δύο περιόδους, η πρώτη αρχίζει την Παρασκευή (26/5) και η δεύτερη στις 22/6. Για όλες τις θύρες (πλην των 3 έως 7) προβλέπεται παιδικό εισιτήριο με έκπτωση 30% στις αναγραφόμενες. Για έκδοση εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητα τα εξής: ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κινητό, διεύθυνση και E-mail.

εισιτήρια διαρκείας Ολυμπιακός

Καραπαπάς: Ο Μαρινάκης άλλαξε την ιστορία, ήταν… παρένθεση φέτος

Την παρουσίαση προλόγισε ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς λέγοντας: «Φέτος ο σύλλογος ξεπέρασε τους 300 τίτλους. Δεν το έχουν διαισθανθεί ακόμα πλήρως κάποιοι αυτό ώστε να αγαπήσουν περισσότερο τον σύλλογο. Είναι ένα επίτευγμα μοναδικό. Άλλαξε η σύγχρονη ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 12-13 χρόνια με τη συμμετοχή της διοίκησης Μαρινάκη και προσωπικά του κ.Μαρινάκη που είναι υπεύθυνος για πάνω από 125 τίτλους από τους συνολικά 300. Πέρα από το ποδόσφαιρο, όπως ξέρετε, ο κ.Μαρινάκης είναι ο βασικός αιμοδότης του Ερασιτέχνη με τρομερή συνεισφορά στην κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

νέα διαρκείας Ολυμπιακός τιμές

Η φετινή ήταν μια χρονιά που δεν πήγε καλά για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μια χρονιά χωρίς τίτλο χαρακτηρίζεται μια χρονιά παρένθεση για μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή. Διαλέξαμε για τα φετινά διαρκείας μερικά λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας. Είναι ένας ύμνος που οι μεγαλύτεροι θυμούνται καλά και αγαπάνε. Και οι νεότεροι ίσως από ιστορίες που άκουσαν από μεγαλύτερους. Ενδεχομένως και από ανθρώπους που πια δεν υπάρχουν κοντά μας…

Υπάρχει μια συναισθηματική στροφή και νότα σε όλους. Είναι μια χρονιά με πάθος και αγάπη. Στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα που αγαπάμε. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του στις δύσκολες στιγμές. Στα πανηγύρια είναι όλοι εκεί, στα δύσκολα μετριώμαστε… Θέλουμε λοιπόν να βγάλουν φτερά τα πόδια των παικτών μας και να κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που ονειρευόμαστε. Καλωσορίζουμε ξανά τον κόσμο μας στο Γ.Καραϊσκάκης».

«Από 2,5 έως 3,5 φορές πιο ακριβά τα μεμονωμένα»

Πολύ ενδιαφέρουσα και χρηστική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Παναγιώτης Μπαντούνας όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά στο κόστος παρακολούθησης ενός αγώνα με αγορά διαρκείας και μεμονωμένου εισιτηρίου. «Η αναλογία αυτή αν υπολογίσουμε μόνο τα ντέρμπι και ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι περίπου δυόμιση φορές πάνω από την αξία των εισιτηρίων διαρκείας. Αν βάλουμε και τους αγώνες εντός εισαγωγικών μικρού ενδιαφέροντος πάμε στις τρεις με τρεισήμισι φορές της αξίας ενός εισιτηρίου διαρκείας, οπότε καταλαβαίνετε την τεράστια διαφορά που προκύπτει», εξήγησε.

Καραπαπάς διαρκείας

Ο Κώστας Καραπαπάς

Τα προνόμια των διαρκείας

Για όλα τα διαρκείας θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για red store, αγορά νέας εμφάνισης Ολυμπιακού σε προνομιακή τιμή και προσφορές χορηγών και συνεργατών. Θα υπάρχουν δύο κουπόνια για αγορά νέα εντός έδρας εμφάνισης με έκπτωση 30%.
Για τα vvip διαρκείας θα υπάρχει έκπτωση για τα red store, έκπτωση για το εστιατόριο, πάρκινγκ και προσφορές χορηγών και συνεργατών.
Για τα vip διαρκείας θα υπάρχει πρόσβαση στο vip bar, εκπτώσεις για τα red store, έκπτωση 20% στο εστιατόριο μετά το τέλος του αγώνα, πάρκινγκ και προσφορές από χορηγούς και συνεργάτες.

«Europa σαν… Champions League»

Σε ερώτηση αναφορικά με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός της νέα σεζόν θα διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Europa League, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε ως εξής: «Θα παίξουμε σε μία διοργάνωση στην οποία αν δείτε τις ομάδες είναι ίσως η πρώτη φορά που μοιάζει σαν Champions League. Να πάμε καλά και να φιλοξενήσουμε καλές ομάδες και να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο κόσμος αλλά και σε εμάς μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Είναι η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσαμε να έχουμε, οπότε και για έναν άνθρωπο ο οποίος θα αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας είναι ένα έξτρα κίνητρο που θα είναι σε ένα περιβάλλον του Europa League στο οποίο θα υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι και δύσκολο να μπούμε στους ομίλους, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλά».

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Περίοδος Ανανεώσεων

Online

Από 26/5 έως 21/6 μέσω Online από το επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης

Από 1/6 έως 21/6 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Παρατηρήσεις

1η Περίοδος έως την Τετάρτη 21/6

Οι κάτοχοι Ε/Δ της περιόδου 2022-2023 έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν υπάρχει περίοδος ανανεώσεων και έχουν δικαίωμα αγοράς παλαιοί και νέοι κάτοχοι έως στις 21/6 με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους από 1/6 στα εκδοτήρια, με τις τιμές της πρώτης περιόδου.

Από Τετάρτη 22/6 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους, με την τιμή, της πρώτης περιόδου.

2η Περίοδος

Έναρξη 22/6

Online και εκδοτήρια θύρας 25 – Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00).

* Από 22/6 ελευθερώνονται οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί και ισχύουν οι νέες τιμές (2η περίοδος).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Online

Επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Με δυνατότητες αποθήκευσης του εισιτηρίου σε κινητό τηλέφωνο (wallet) ή εκτύπωσης «PRINT AT HOME», χωρίς να είναι απαραίτητη η παραλαβή από το γήπεδο.

Για τις θύρες 3 – 7 η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) καταβάλλοντας επιπλέον την οικονομική ενίσχυση των 50€.

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»

Από τα εκδοτήρια της θύρας 25 τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: [email protected]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα

– Ονοματεπώνυμο

– ΑΜΚΑ

– ΑΔΤ

– ΑΦΜ

– ΔΟΥ

– Κινητό

– Διεύθυνση

– E-mail

Κάθε κάτοχος – μέλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Σε όλες τις θύρες εκτός των θυρών 3 έως 7 θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση περίπου 30%.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων διαρκείας έχουν φυσικά πρόσωπα με έτος γέννησης 2008 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο Γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

– Στο Internet (www.olympiacossfp.gr)

– Από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Αναλυτικά ισχύουν:

– 50 € συνδρομή Μέλους Ερασιτέχνη για όλους τους κατόχους διαρκείας

– Επιπλέον 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7

– 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας

Με την Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Μέλους Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060, 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο email [email protected]

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News