Ολυμπιακός: Καραπαπάς για ΕΠΟ, νταμπλ και προπονητές που έγραψαν ιστορία

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Οι αναρτήσεις του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Με το δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε ξανά ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, θέματα της επικαιρότητας, εν προκειμένω του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.

Το στέλεχος των ερυθρόλευκων, με τρία διαφορετικά ποσταρίσματά του στα social media, αναφέρθηκε σε τρία διαφορετικά ζητήματα που προέκυψαν. Αρχικά, με το παρακάτω ποστ, αναφέρθηκε στις ισορροπίες στην ΕΠΟ.

καραπαπάς social

«Ο οίκος… ξέρετε, της ΕΠΟ σε μια φωτογραφία! Δίνει τα μετάλλια ο Δημοσθένης Κουπτσίδης και πίσω του είναι ο αμήχανος CEO Φιλιππούσης στην ίδια ευθεία με τον Ντάσιο από την Πάτρα! Ένα απλό μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας, βοηθός του Δανιήλ στην ΕΠΣ Πάτρας και στα ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ.

Προσέξτε τώρα πλάκα: ο Κουπτσίδης έβαλε θέμα στην ΕΕ της ΕΠΟ για το με ποιό ακριβώς δικαίωμα περιφέρεται όλη μέρα μέσα στην Ομοσπονδία ο Ντάσιος και διατάζει υπαλλήλους. Ενώ ο φασίστας είχε φέρει αστυνομία να τον πετάξει εκτός γραφείων. Κι όμως! Σχεδόν κάνει την απονομή…», έγραψε.

«Εμείς το 3ο νταμπλ το 1954…»

Επίσης ο Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή την κατάκτηση του 3ου νταμπλ από την ΑΕΚ, υπενθύμισε πότε κατέκτησε το δικό του 3ο νταμπλ ο Ολυμπιακός και ήταν πολλές 10ετίες πίσω: «Επίσης μικρά μας νανάκια, εμείς το τρίτο μας νταμπλ το κάναμε το… 1954, 69 χρονάκια πριν…»

«Ερνέστο, Τροντ και Μίτσελ»

Και δεν παρέλειψε, τέλος, ο Κώστας Καραπαπάς, να αναφερθεί σε κάποιους προπονητές του Ολυμπιακού που κατέκτησαν νταμπλ με την ομάδα από την πρώτη κιόλας σεζόν τους στο λιμάνι, όπως τώρα ο Αλμέιδα με την ΑΕΚ. «Και για ιστορικούς λόγους, για να μη μας παλαβώσουν και οι αντικειμενικοί γλείφτες, σχετικά με το «απίστευτο κατόρθωμα Αλμέιδα να κάνει νταμπλ την πρώτη του χρονιά» να τους ενημερώσω: Βαλβέρδε, Σόλιντ, Μίτσελ. Και βαριέμαι να πάω παραπίσω…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News