Παναθηναϊκός: Τι περιλαμβάνει η πρόταση επέκτασης συμβολαίου σε Κουρμπέλη

Eurokinissi

O Δημήτρης Κουρμπέλης έχει στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του και θα απαντήσει τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου.

Στα χέρια του Δημήτρη Κουρμπέλη βρίσκεται από χθες η πρόταση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο του αρχηγού του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι», όπως αναμενόταν, χθες το πρωί ενημέρωσαν την πλευρά του διεθνούς μέσου για την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου ποδοσφαιριστή για τρία ακόμη χρόνια και πλέον περιμένουν την απάντηση του Κουρμπέλη.

Αυτή φυσικά δεν θα έρθει σήμερα, ενώ θα πρέπει να πούμε πως στο «τριφύλλι» δεν έχουν βάλει κάποιο… τελεσίγραφο στον αρχηγό για να απαντήσει. Βέβαια ο έμπειρος μέσος στην πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στη Nova είχε πει πως το θέμα με το συμβόλαιό του δεν θα γίνει… σίριαλ. Οπότε δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που του έγινε.

Οι πιθανότητες παραμονής του αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες, καθώς υπάρχει μία μικρή διαφορά σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και σε αυτά που ήθελε ο Κουρμπέλης, αλλά δεν αποκλείεται αυτή να γεφυρωθεί μέσα από κάποια αντιπρόταση, που μπορεί να γίνει από τη μία ή την άλλη πλευρά.

Οι «πράσινοι», άλλωστε, με την πρόταση που κατέθεσαν στον Κουρμπέλη έδειξαν στον αρχηγό πως θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τον υπολογίζουν για την ομάδα που θέλει να φτιάξει για τα επόμενα χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οπότε το… μπαλάκι είναι στην πλευρά του Κουρμπέλη για το τι θα πράξει, με τον ίδιο έως τώρα να έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News