Ολυμπιακός: Ο χαφ των 60 εκατομμυρίων που είχε στο... μάτι ο Κορδόν από τη Μπέτις

Αντόνιο Κορδόν

Το πρόσφατο (23/5) δημοσίευμα της Estadio Deportivo που υπενθύμισε σε όλους έναν γνωστό ποδοσφαιρικό έρωτα του Αντόνιο Κορδόν.

Έναν ποδοσφαιρικό έρωτα του Αντόνιο Κορδόν, του νέου τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, υπενθύμισε με δημοσίευμά της προ πέντε ημερών (23/5) το Estadio Deportivo.

Πρόκειται για τον 21χρονο κεντρικό χαφ της Ιντερνασιονάλ, Τζόνι Καρντόσο. Ήταν γνωστό πολύ καιρό στους Ισπανούς συναδέλφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μπέτις ότι έκανε… κλικ στον 59χρονο Ισπανό ο διεθνής Αμερικάνος.

Το φλερτ αυτό απασχόλησε για μήνες τα ρεπορτάζ της ισπανικής ομάδας και τα απασχολεί ακόμα και τώρα παρότι ο Καρντόσο δείχνει πιο απλησίαστος από ποτέ.

Γιατί δείχνει πιο απλησίαστος από ποτέ; Επειδή πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (Ρόμα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Σπέτσια)στις 15 Φεβουαρίου ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ιντερνασιονάλ ως τον Δεκέμβριο του 2026!

Και δεν είναι μόνο ότι ανανέωσε αλλά ότι του έγινε, εύλογα, σημαντική αύξηση αποδοχών ενώ μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης (κάθεστε;) 60 εκατ.ευρώ! Τόσα θα πρέπει τώρα λοιπόν να πληρώσει κάποιος για να κάνει δικό του τον Τζόνι.

Καταλαβαίνετε λοιπόν (εφόσον δεν υπάρχουν κρυφά… ψιλά γράμματα στη συμφωνία ή κάποια δέσμευσή του με τον Κορδόν ή όποιον άλλο) ότι ο Καρντόσο μπορεί να αποτελεί στόχο για κάποια πολύ top ομάδα με γιγάντιο πορτοφόλι από προηγμένο πρωτάθλημα αφού τα νούμερα έχουν ξεφύγει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News