Παναθηναϊκός: Ανέβασε την προσφορά του για Κουρμπέλη, μεγαλύτερη πρόταση από Τραμπζονσπόρ

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του για να πείσει τον Κουρμπέλη να παραμείνει στο ρόστερ, όμως δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Τραμπζονσπόρ.

Εν αναμονή της απόφασης του Δημήτρη Κουρμπέλη βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με το μέλλον του 30χρονου διεθνή χαφ.

Από την πλευρά του το «τριφύλλι» έχει τη διάθεση να κρατήσει τον αρχηγό του στην ομάδα, άλλωστε ανέβασε σχετικά την προσφορά του για ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές σχετικά με αυτές που λάμβανε μέχρι πρότινος.

Από την άλλη η Τραμπζονσπόρ είναι αυτή που έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του και μάλιστα προσφέρει ένα ποσό που φτάνει το ένα εκατ. ευρώ καθαρά στον Κουρμπέλη.

Δεδομένου πως ο παίκτης σίγουρα κυνηγά ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο, η συγκεκριμένη πρόταση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στο οικονομικό σκέλος. Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει αποφασίσει, καθώς η αλλαγή περιβάλλοντος ίσως τον κάνει διατακτικό στο να μετακομίσει στην Τουρκία.

Όπως και να έχει όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ίσως και αύριο (30/5), με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που αποχωρήσει ο αρχηγός του να ρίχνει το βάρος στη θέση του αμυντικού χαφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News