Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Κουρμπέλη και το δέλεαρ - Όλο το παρασκήνιο

EUROKINISSI

Τι θέλει ο Κουρμπέλης, τι του δίνει ο Παναθηναϊκός, τι προσφορά έχει εδώ και καιρό στα χέρια του από την Τουρκία; Που θα καθίσει η μπίλια; Το SportDay.gr έχει όλο το παρασκήνιο για το μέλλον του αρχηγού των «πρασίνων».

  • Δημήτρης Κουρμπέλης. Ετών 29, ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι. Ελκυστικός ο διεθνής χαφ, με παράσημο την ηγετική του παρουσία στον Παναθηναϊκό. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Έλληνας άσος στήριξε και στηρίχτηκε από τους πράσινους. Τι έγινε όμως αυτή την τελευταία σεζόν; Το όνομα του χτύπαγε… κόκκινο στις πλατφόρμες scouting, αλλά και στα φόρουμ όπου γίνονται κουβέντες για μεταγραφές.
  • Μελανό σημείο ο τραυματισμός. Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέτος ωστόσο δοκιμάστηκε πολύ και τα πήγε περίφημα. Τα άφησε όλα πίσω και χωρίς καμία ενόχληση, έδωσε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Τι θα γίνει όμως; Θα ανανεώσει; Θα μείνει; οι δύο πλευρές ξεκίνησαν να στέλνουν μηνύματα εδώ και δύο μήνες. Για τις προθέσεις τους.
  • Ο Κουρμπέλης έχει μπροστά του ένα, άντε δύο καλά συμβόλαια. Τώρα είναι η στιγμή του να μπορέσει να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Λογικό, αφού ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό του τραυματισμό. Παράλληλα στο μέλλον δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα του τα φέρει η μοίρα. Αν θα μπορέσει να βρει ένα ακόμα καλό συμβόλαιο.
  • Ο Παναθηναικός αφουγκράστηκε την επιθυμία του. Έκανε την πρόταση του. Δεν βγαίνουν πολλά προς τα έξω για τι έγινε στην συνάντηση της περασμένης εβδομάδα. Σίγουρα όμως στο τραπέζι δεν έπεσε το νούμερο που θα έκανε τον Κουρμπέλη να βγάλει από το μυαλό του μια καλή πρόταση που είχε από το εξωτερικό. Σενάρια αναφέρουν πως η πρόταση δεν ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ το χρόνο. Μέσος όρος. Χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
  • Η Τραμπζονσπόρ, που είναι η ομάδα που τον έχει προσεγγίσει καιρό τώρα, φτάνει το 1 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο. Δελέασε τον Κουρμπέλη. Μάλιστα η πρόταση είναι στα χέρια της πλευράς του 29χρονου αμυντικού μέσου καιρό τώρα. Την γνώριζε και ο Παναθηναίκός. Δεν την… ισοφάρισε, ωστόσο. Και αφού δεν είδε τον παίκτη θετικό, λέγεται πως έκανε προσπάθειες να γεφυρώσει το οικονονικό χάσμα.
  • Τώρα αν αυτό θα το καταφέρει ή ο Κουρμπέλης θα αναχωρήσει για την Τουρκία, ακόμα κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Η ιστορία έχει δείξει πως όταν τέτοιες υποθέσεις παίρνουν χρόνο, συνήθως οδηγούν σε διαζύγιο. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News