Λιονέλ Μέσι: Σενάριο επιστροφής στη Μπαρτσελόνα μέσω... Μαϊάμι

AMNA/EPA

Η “L’Equipe” αποκαλύπτει σχέδιο-βόμβα της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή Μέσι, μέσω… Μαϊάμι. Συγκεκριμένα ο Αργεντίνος μέσος, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα θα αποκτηθεί από την Ιντερ και στη συνέχεια θα δοθεί στην Μπαρτσελόνα ως δανεικός.

Γιά ένα ακόμα καλοκαίρι, φαίνεται πως το όνομα του Λιονέλ Μέσι θαν αποτελέσει το “νούμερο 1” θέμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα, δείχνουν ότι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν θα συνεχίσει στην Παρί και σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Τι κι αν οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του με μια εξωπραγματική πρόταση της τάξης του 1.200.000.000 ευρώ; Ο Μέσι προς το παρόν δείχνει ότι σκέφτεται μόνο την επιστροφή του στους “μπλαουγράνα”.

Από την άλλη πλευρά όμως, η Μπαρτσελόνα δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει, όχι ακριβώς τις ανάγκες του, αλλά το “financial fair play” και ψάχνει τρόπους για να μπορέσει να κάνει… χώρο για την μεγάλη επιστροφή.

Εάν πιστέψουμε την “L’Equipe” ο τρόπος αυτός βρέθηκε. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, ο Λιονέλ Μέσι θα αποκτηθεί από την Ιντερ του Μαϊάμι και στη συνέχεια θα δοθεί δανεικός στην Μπαρτσελόνα, είτε για έξι, είτε για 18 μήνες. Στη συνέχεια βέβαια δεν αποκλείεται να φορέσει και την δική της φανέλα και να κλείσει την καριέρα του στο MLS.

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει καν το καλοκαίρι, όμως το “σίριαλ Μέσι” για μια ακόμα χρονιά φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει και θα κρατήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στα ύψη, μέχρι την οριστική του κατάληξη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News