Ολυμπιακός - Marca: «Τριετές το συμβόλαιο με Κορδόν, σύμβουλος και στη Νότιγχαμ»

Αντόνιο Κορδόν

Σύμφωνα με την κορυφαία ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για 3ετές συμβόλαιο με τον Αντόνιο Κορδόν ο οποίος θα δίνει συμβουλές και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Αντόνιο Κορδόν φτάνει στην Ελλάδα για να αρχίσει και τυπικά η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ως νέος του τεχνικός διευθυντής.

Μάλιστα, όπως έγραψε η Marca την Τετάρτη (31/5) υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο σε διάρκεια πρότζεκτ αυτό που έχει εκπονηθεί μεταξύ των ερυθρόλευκων και προσωπικά του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον 59χρονο Ισπανό καθώς προβλέπεται συνεργασία τριών ετών.

«Ο Κορδόν αναλαμβάνει ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ έπειτα από τη συμφωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη», έγραψε χαρακτηριστικά η κορυφαία ισπανική (και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη) ισπανική εφημερίδα.

Ο Κορδόν είναι ελεύθερος από τον Φεβρουάριο που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μπέτις όπου έκανε σπουδαία δουλειά επί περίπου τρία χρόνια και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα έρθει μόνος του αλλά θα φέρει και 1-2 συνεργάτες.

«Δουλειά του ο Ολυμπιακός, συμβουλές για Νότιγχαμ»

Μάλιστα, όπως γράφει η Marca, είναι ξεκάθαρο ότι η δουλειά του Κορδόν είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό το πρότζεκτ θα «τρέχει» ωστόσο σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα (και είναι απολύτως αναμενόμενο) ένας τόσο έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος θα προσφέρει συμβουλές και τη γνώση του και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ της οποίας είναι ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναμφίβολα τονν νΚορδόν περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά αφού υπάρχουν ουκ ολίγα ανοιχτά μέτωπα πρωτίστως στο μεγάλο λιμάνι αλλά και στην αγγλική ομάδα με τον πολύ σκληρό ανταγωνισμό που έχει η Premier League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News