Άρης: Ο νέος χορηγός στη φανέλα φέρνει αυξημένα έσοδα

Eurokinissi

Μετά από την εταιρία ιματισμού, ο Άρης ανακοίνωσε και νέο μεγάλο χορηγό στη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Στις 9 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Οι συμφωνίες σε εμπορικό επίπεδο συνεχίζονται στον Άρη, που ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχωράει σε κινήσεις αναβάθμισης, που θα φέρουν και περισσότερα έσοδα στα ταμεία της ομάδας.

Λίγες μέρες μετά τη συμφωνία με νέα εταιρία ιματισμού σε προοπτική τριετίας, που για πρώτη φορά θα δώσει τη δυνατότητα για τη δημιουργία custom φανέλας, η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη συμφώνησε και με νέο κεντρικό χορηγό για τη φανέλα, που θα είναι και πάλι, όπως τα τελευταία χρόνια, από τον στοιχηματικό χώρο.

Ο Άρης λοιπόν ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με την Novibet, που θα γίνει ο μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια (ως το 2026), με έσοδα αυξημένα σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Την ίδια μέρα, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ομάδας του Άρη για την σεζόν 2023-2024 με την KAPPA.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News