Παναθηναϊκός: Πρώτα ο Γκανέα και έπειτα η μεταγραφή

Η περίπτωση του Κριστιάν Γκανέα είναι ο αστερίσκος στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.

Ο Κριστιάν Γκανέα συγκαταλέγεται στη λίστα με τους άτυχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Από τον Νοέμβριο έως σήμερα είναι εκτός προπονήσεων λόγω της σοβαρής περιπέτειας που είχε με τον κορωνοϊό και εύλογα γεννάται το ερώτημα τι θα γίνει με την περίπτωσή του και με το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αριστερός μπακ.

Το ευχάριστο με τον ποδοσφαιριστή είναι ότι οι έως τώρα εξετάσεις είναι καλές και σκόρπισαν χαμόγελα. Βέβαια, στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται και επειδή δίνουν τεράστια βαρύτητα στα θέματα υγείας και δη σε αυτά με τον κορωνοϊό, προφανώς περιμένουν και τις επόμενες εξετάσεις που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι για να διαπιστωθεί ακριβώς η κατάστασή του.

Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει ο αστερίσκος σχετικά με την απόκτηση αριστερού μπακ και δεν υπάρχει βιασύνη. Έτσι κι αλλιώς άλλες είναι οι θέσεις που έχει βάλει σε προτεραιότητα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Προφανώς στην κορυφή αυτών είναι η περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκ, με τον οποίο δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι ότι για τη θέση του αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του Κριστιάν Γκανέα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News