Ζόρντι Άλμπα: Τα δάκρυα του πρωταθλητή και η αφιέρωση - «Παππού, τα κατάφερα»

ΑΜΝΑ/ΕPA

Ο Ζόρντι Άλμπα είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου δεν άντεξε τη συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα όταν θυμήθηκε τον παππού του, που δεν πρόλαβε να τον χαρεί στις μεγάλες του στιγμές.

Ο 34χρονος Ζόρντι Άλμπα αποχαιρέτησε τηνν αγαπημένη του ομάδα στο «Auditorium», έχοντας δίπλα του όλα τα τρόπαια που κατέκτησε και φόντο στην πλάτη του τη λέξη «Ιστορία».

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, προσπάθησε να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους, την Μπαρτσελόνα, τους συμπαίκτες του, την οικογένεια του, τους φίλους τους. Πολλές φορές κόμπιασε, «πνίγηκε», αλλά όταν αναφέρθηκε στον αγαπημένο του παππού που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, λύγισε και ξέσπασε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον παππού μου. Μου λείπει τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω το γεγονός ότι δεν με είδε να παίζω στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Παππού, τα κατάφερα» φώναξε και πρόσθεσε για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα:

«Κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Φεύγω χαρούμενος με το κεφάλι ψηλά και περήφανος». Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Λαπόρτα αποκάλυψε ότι ο Άλμπα ήταν ο πρώτος που του είπε να υπογράψει τον Τσάβι!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News