Παρασκήνιο: Μαζεύουν ΕΠΣ στον Βορρά

Ο Μελισσανίδης θεωρεί ότι με τον Μπαλτάκο ο ΠΑΟΚ έβγαλε πρόεδρο για μία ολόκληρη πενταετία και επιμένει ότι ο επόμενος πρέπει να προέρχεται από την ΑΕΚ. Διαβάστε στην SportDay που κυκλοφορεί την Κυριακή (4/6).

Στην ΑΕΚ δηλώνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Αλμέιδα. Φλέβα χρυσού τον αποκάλεσε ο Μελισσανίδης, ο οποίος ξέχασε εντελώς τον Λουτσέσκου, με τον οποίον είχε «καψούρα» και λόγω του Τραυλού.

Χρόνια μιλούν οι δυο τους. Από εκείνο το τουρνουά στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1999 όταν ο Νικαιώτης είχε υπερασπιστεί τον Αγγελο στο κράξιμο των ΑΕΚτζήδων και τους είχε αποκαλύψει ότι θα τους έφερνε τον Ζαγοράκη. Οπως κι έγινε. Ομως, το θέμα μου δεν είναι ο Αλμέιδα. Ούτε φυσικά ο Λουτσέσκου κι ας μην απολαμβάνει ο Ρουμάνος στον ΠΑΟΚ την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Αργεντινό όσοι διαβιούν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το θέμα μου είναι η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ. Με φόντο την ΕΠΟ. Μετά απ’ τη νίκη του Τρομπούκη επί του Μαζαράκου στην Aρτα και μετά απ’ τις εξελίξεις στην Αιτωλοακαρνανία, ο Χατζηαποστόλου έχει ενημερώσει τον Ιβάν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει ο Βορράς πρώτη δύναμη στις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων.

Σε τέτοιο βαθμό, που κατά την άποψή του, δεν θα χρειάζονται συμμαχίες για να διοικηθεί η ομοσπονδία. Τέτοια σιγουριά βγάζει ο Βασίλης και πολλοί απορούν. Ανεξάρτητα με το αν αποδειχτεί σωστός ο Χατζηαποστόλου, εκείνο που μετράει είναι οι κινήσεις που γίνονται απ’ την Τούμπα. Φυσικά, τις γνωρίζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν όχι όλες, τις περισσότερες. Όμως, ακόμα κι έτσι, η ρήξη μοιάζει προδιαγεγραμμένη κι αν πράγματι έχει αυξήσει ο Βορράς τη δύναμή του στις ΕΠΣ, τότε το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να πέσουν κορμιά. Διότι όπως σας έχω ενημερώσει, ο Μελισσανίδης θεωρεί ότι με τον Μπαλτάκο ο ΠΑΟΚ έβγαλε πρόεδρο μία ολόκληρη πενταετία κι επιμένει ότι ο επόμενος πρέπει να προέρχεται απ’ την ΑΕΚ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News