Καρίμ Μπενζεμά: Η ομάδα που του δίνει πακτωλό εκατομμυρίων είχε «φεσώσει» τον ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς!

Η Αλ Ιτιχάντ που ετοιμάζεται να στρώσει χαλί αμύθητων εκατομμυρίων στον Καρίμ Μπενζεμά, είχε αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έβαλε τέλος στην πολυετή παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία. Τα Ισπανικά Μέσα μεταδίδουν πως επόμενος προορισμός του θα είναι η Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Ιτιχάντ έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό ήταν συμφώνησε να αποκτήσει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ, τον Ιανουάριο του 2019, έναντι 10 εκατομμυρίων Ευρώ. Οι Σαουδάραβες είναι γαλαντόμοι στα συμβόλαια που δίνουν σε ποδοσφαιριστές όμως δεν αρέσκονται να πληρώνουν ομάδες για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟΚ πήγε την Αλ Ιτιχάντ στη FIFA λόγω χρέους!

Ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου ήταν ενοχλημένοι από τη μη εξόφληση του ποσού της μεταγραφής στις ημερομηνίες που είχαν συμφωνηθεί. Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε σημείο να προσφύγει στη FIFA για να μπορέσει να διασφαλίσει τα χρήματα που είχε λαμβάνειν. Προφανώς και δεν υπήρχε θέμα με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Η Αλ Ιτιχάντ… επιχείρησε να «φεσώσει» τον ΠΑΟΚ καθώς δεν ήταν ικανοποιημένη από την αγωνιστική απόδοση του Σέρβου.

Για να καταλάβει κανείς τα οικονομικά δεδομένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που όφειλε η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ ήταν κοντά στα 4,5 εκατομμύρια Ευρώ. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες που αφορούν το συμβόλαιο του Καρίμ Μπενζεμά, αυτά τα χρήματα αντιστοιχούν σε… 9 ημερομίσθια του Γάλλου!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News