ΕΠΟ: Ποιος είναι ο ελεγκτής του Μπαλτάκου;

Ποιος είναι Παναγιώτης Διακοφώτης, που περνά καθημερινά από τα γραφεία της Ομοσπονδίας για να… τσεκάρει τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Διαβάστε στην SoprtDay της Τρίτης (6/6).

Ο τίτλος, βέβαια, τα λέει όλα! Η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στον Μπαλτάκο και τον Φιλιππούση κάνει τον πρώτο επίφοβο. Ειδικά απ’ τη στιγμή που μιλάει πολύ και πολλές φορές του ξεφεύγουν πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν γνωστά σε ευρύ κύκλο.

Προσέξτε, όσα έχω αναφέρει έως τώρα, δεν αποτελούν διαπιστώσεις του τρελού. Στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΠΟ τα συζητούν. Σε απλά ελληνικά, ο Μελισσανίδης κι ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος. Αποφάσισαν, λοιπόν, να βάλουν έναν τοποτηρητή στον Μπαλτάκο. Ποιος θα μπορούσε να παίξει αυτό τον ρόλο απ’ το λεγόμενο μπλοκ του Νότου;

Σκέφτηκαν τον Θωμαΐδη, αλλά ο Λεωνίδας έχει υποχρεώσεις. Επαγγελματικές και συνεπώς δεν μπορεί να είναι μπάστακας στο Πάρκο Γουδή. Επειτα, ο Δανιήλ έχει «καεί». Το ίδιο κι ο άλλος Πατρινός, ο… ανεπιθύμητος. Οπότε, με την εις άτοπον απαγωγή, που λένε κι οι γνώστες των μαθηματικών, ο κλήρος έπεσε στον Διακοφώτη.

Τον Παναή τον εμπιστεύονται. Τον θεωρούν.. γάτα. Εκείνος χειρίστηκε τον τελικό του 2017 με το ξύλο στην πεζογέφυρα και μετακόμισε έπειτα στη Θεσσαλονίκη για να υλοποιήσει το πλάνο του Μάλαμα με την προετοιμασία των πινάκων σε βάθος δεκαετίας.

Όταν άρχισε να χάνεται απ’ την πιάτσα ο Ιβάν, ο Διακοφώτης μετακόμισε νότια και το τελευταίο δίμηνο κατοικοεδρεύει στο γραφείο του Μπαλτάκου κι ελέγχει όσα ακούγονται και γίνονται, ώστε να ενημερώνει αρμοδίως, αλλά και παρεμβαίνει όταν κρίνει πως απαιτείται μία καλή συμβουλή στον πρόεδρο. Ξέρω ότι σήμερα του κάνω χαλάστρα, αλλά σε τελική ανάλυση, πόσο καιρό θα μείνει κι ο Τάκης στην προεδρική καρέκλα; Πόσο; Έναν μήνα ή μήπως δύο; Οπότε… δεν τρέχει κάστανο για τη χαλάστρα του ελέγχου…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News