ΕΠΟ: Στον... ΠΑΟΚ ψάχνουν για αντί-Μπαλτάκο!

Στον ΠΑΟΚ άρχισαν την έρευνα αγοράς για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, παρά τα επιχειρήματα της ΑΕΚ ότι της ανήκει αυτή η επιλογή. Διαβάστε στη SportDay που κυκλοφορεί τον «τρελό του χωριού» (7/6).

Κάπου αναφέρθηκα στον Αμραμπατ και την εκτίμηση που του είχε ο Αλμέιδα. Ο Νορντίν ήταν μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη, με δύναμη και τσαμπουκά μέσα στο γήπεδο. Κυρίως, όμως, εισέπραττε τον σεβασμό των διαιτητών. Δεν αναφέρομαι στους Έλληνες. Για τους ξένους μιλώ.

Θα λείψει απ’ την ΑΕΚ, αν και με τα λόγια του έβγαλε πικρία επειδή δεν τον άφησαν να πάει στην Αλ Νασρ, αλλά παράλληλα ανέδειξε και την πίστη που είχαν στην πρώην, πια, ομάδα του, για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αφήνω, όμως, τον Αμπραμπατ και την ΑΕΚ για να πάω βόρεια. Στον ΠΑΟΚ. Εκεί που ψάχνουν για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ. Αρχισαν ήδη στην Τούμπα την έρευνα αγοράς, ώστε να ’ναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Οχι μόνο για το καλοκαίρι του 2024, αλλά και νωρίτερα, εάν υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, αλλά μέσα απ’ την έρευνά τους, έμαθαν ότι στο μυαλό του Χαριστέα εξακολουθεί να υπάρχει η προοπτική της ενασχόλησής του με τα κοινά του ποδοσφαίρου.

Ο Αγγελος, βέβαια, δεν μπορεί να συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ. Ούτε, όμως, και με την ΑΕΚ. Αν και στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε κάποιοι ότι έχουν καλή άποψη για τον άλλοτε διεθνή επιθετικό. Η ουσία είναι ότι στην Τούμπα αναζητούν τον διάδοχο του Μπαλτάκου, αλλά ο Μελισσανίδης θεωρεί ότι αυτή η επιλογή ανήκει στην ομάδα του διότι αποδίδει τον Μπαλτάκο στον ΠΑΟΚ. Οπως, μάλιστα, έλεγε μία ψυχή «εδώ μέχρι και τοποτηρητή του βάλαμε. Θα το κάναμε εάν ήταν δικός μας;». Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το ’χουν, αλλά επί της ουσίας το «πράσινο φως» ο Μπαλτάκος το πήρε απ’ τον «Μελισσάν». Ασχετα με όσα στράβωσαν στην πορεία..

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News