Μπάγερν: Τα εκατομμύρια που περιμένουν οι Βαυαροί αν κλείσει ο Νάγκελσμαν στην... Παρί!

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται στο Παρίσι για να μιλήσει με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου “προσεύχεται” αυτό το ειδύλλιο να καταλήξει σε γάμο.

Πώς εμπλέκεται η Μπάγερν Μονάχου στο ενδεχόμενο συμφωνίας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν με την Παρί Σεν Ζερμέν; Πολύ απλά, η πρωταθλήτρια Γερμανίας εξακολουθεί να πληρώνει τον νεαρό προπονητή και σκοπεύει να αξιώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μετακόμισή του στο Παρίσι.

Όταν οι Βαυαροί αποφάσισαν να πάρουν τον Τόμας Τούχελ στη θέση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δεν έλυσαν το συμβόλαιό του, για τη λήξη του οποίου απομένουν ακόμη τρία χρόνια. Ο Νάγκελσμαν παραμένει στη μισθοδοσία της Μπάγερν και έχει να λαμβάνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ.

Πέρα από αυτό το ποσό, που θα γλιτώσει η γερμανική ομάδα σε περίπτωση συμφωνίας του 35χρονου τεχνικού με την Παρί, η διοίκηση ζητάει περίπου 8-10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μετακίνησή του στην πόλη του φωτός.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News