Γκουστάβο Πογέτ: Η... κριτική θορύβησε τον Ουρουγουανό

Η επίθεση του Αχιλλέα Μπέου σε συνδυασμό με την κριτική των ΜΜΕ θορύβησαν τον Ουρουγουανό και ο Κωνσταντινίδης πιάνει δουλειά. Διαβάστε στην SportDay της Πέμπτης (8/6).

Αν και επίσημα, ο Πογέτ δείχνει επικεντρωμένος στη δουλειά του, κάποιοι λένε ότι στο παρασκήνιο ζήτησε στήριξη απ’ την ΕΠΟ -και ειδικά απ’ τον Κωνσταντινίδη- για τις επιθέσεις που δέχεται.

Ο Γουστάβος στράβωσε ιδιαίτερα με την επίθεση που του έκανε ο Αχιλλέας. Θεωρούσε, για να μην σας πω ότι πίστευε, ότι με τον Μπέο είχε «χτίσει» μια προσωπική σχέση. Τόσες επισκέψεις έκανε στον Βόλο για το Nations League. Αφήστε, που καλούσε τον Δουβίκα στην Εθνική. Έστω και ως συνέχεια των προσκλήσεων που είχε λάβει ο Τάσος από τον Φαν Σιπ. Γι’ αυτό και ταρακουνήθηκε ο Πογέτ όταν πληροφορήθηκε με ακρίβεια όσα του έσουρε ο δήμαρχος.

Ζήτησε, λοιπόν, στήριξη απ’ την ΕΠΟ. Στο πάρκο Γουδή απέφυγαν να πάρουν θέση. Πού να ανοίξουμε μέτωπο με τον Μπέο; Από πριονοκορδέλα τους πέρασε τις παραμονές του τελικού. Τούς έψησε το ψάρι στα χείλη, τους έβαλε στο ταψί και τους χόρεψε κανονικά. Στο τέλος διοργάνωσαν τον τελικό όπως ακριβώς ήθελε ο Αχιλλέας.

Άρα, δεν γινόταν να ανοίξει ο Μπαλτάκος νέο μέτωπο με τον δήμαρχο. Για να ηρεμήσει ο Πογέτ, άρχισε το μασάζ ο Κωνσταντινίδης. Μέχρι και τον δικό του αποκλεισμό απ’ την Εθνική του Ρεχάγκελ θυμήθηκε ο Κωστάκης για να πείσει τον Ουρουγουανό ότι πρέπει να κλείσει τα αφτιά του. Ουσιαστικά, του είπε ότι αν η Εθνική πάρει τη νίκη στο ματς με τους Ιρλανδούς, τότε θα ξεχαστούν και ο Δουβίκας και ο Φορτούνης. Στην ΕΠΟ, πάντως, έχουν αρχίσει κάποιοι και σχολιάζουν τις επιλογές του Πογέτ. Οχι τόσο για τον «Φόρτου», μιας κι ο αποκλεισμός του έγινε με… χαρτάκι, αλλά κυρίως για κάποιους παίκτες που κλήθηκαν απ’ το πουθενά και άλλους που έμειναν εκτός. Οπως ο Δουβίκας…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News