Άρης: Η μεταγραφή του Μαζικού και η... ζημιά του transfermarkt!

Eurokinissi

Ο Άρης ολοκληρώνει την πώληση του Μαζικού στη Σερβέτ σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τις περισσότερες ομάδες,

 • O Άρης ολοκλήρωσε την πώληση του Μπράντλεϊ Μαζικού στην Ελβετική Σερβέτ, η οποία όπως έγραψε το sportday.gr θα ανοίξει τα ταμεία της για να καταβάλλει στον Άρη 350.000 ευρώ.
 • Σε μια δύσκολη περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα, το ποσό είναι εξαιρετικό για τον Άρη αν αναλογιστεί κανείς ότι:
  1. Δεν καιγόταν για να κρατήσει τον Μαζικού και έψαχνε αντικαταστάτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως κάνει και με τον Πίρσμαν.
  2. Δεν τρελάθηκε κανείς με τις εμφανίσεις του Κονγκολέζου όλη τη χρονιά, καθώς σχεδόν ποτέ δεν ξέφυγε από την μετριότητα (εξαίρεση ένα-δύο παιχνίδια).
  3. Πούλησε ένα παίκτη τον οποίο απέκτησε ως ελεύθερο από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και για τον οποίο καμιά ομάδα δεν πλήρωσε να αποκτήσει.
  4. Μπορεί να κλείσει μια τρύπα με τα χρήματα αυτά και να πληρώσει μόνο το συμβόλαιο του νέου αριστερού μπακ, όπως θα έκανε και με το συμβόλαιο του Μαζικού. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο νέος παίκτης να κοστίζει και πιο φτηνά, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι χειρότερος του Μαζικού…
 • Πάντως σ’ αυτές τις περιπτώσεις το transfermarkt, το οποίο σπεύδουμε όλοι να συμβουλευτούμε, έχει κάνει τεράστια ζημιά, καθώς αξιολογεί τον Μαζικού 1,3 εκατομμύρια ευρώ! Ξέρετε καμιά ομάδα που θα πλήρωνε αυτά τα χρήματα για τον Κονγκολέζο; Καμία.
 • Αν ο Παλικούτσα πουλούσε τον Μαζικού με 1-3 εκατ. ευρώ, ή κάθε παίκτη σύμφωνα με την αξία στο Trsansfermarkt, θα έπρεπε να προσληφθεί στην Μάντσεστερ Σίτι!
 • Ωστόσο πολλοί φίλαθλοι του Άρη γκρινιάζουν για ξεπούλημα, ενώ κανονικά στον Άρη θα έπρεπε να πάρουν βραβείο, που βάζουν αυτά τα χρήματα στο ταμείο τους…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News