Ποδόσφαιρο Γυναικών: Απίστευτο ξύλο, και μπουνιά εν ψυχρώ σε αντίπαλο!

Σοκάρει η μπουνιά που έριξε ποδοφαιρίστρια σε αντίπαλό της, η οποία θέλησε να απαντήσει για αγκωνιά που δέχθηκε συμπαίκτριά της.

Ο μόνος λόγος να κάνουν το γύρο του διαδικτύου στιγμιότυπα από αναμέτρηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Πανάμα ήταν να συμβεί κάτι που συμβαίνει σπάνια. Και ο λόγος που ένα βίντεο έγινε viral είναι για την απίστευτη εν ψυχρώ μπουνιά που έδωσε παίκτρια σε αντίπαλό της.

Στον Παναμά για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, η Πλάζα Αμαδόρ αντιμετώπισε την Σπόρτινγκ Σαν Μιγκέλ για τα προημιτελικά. Μια παίκτρια της Πλάζα Αμαδόρ χτύπησε μια παίκτρια της Σπόρτινγκ Σαν Μιγκέλ με αγκωνιά στην προσπάθειά της να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στα επόμενα δευτερόλεπτα… Μια παίκτρια της Σπόρτινγκ Σαν Μιγκέλ θέλησε να «απαντήσει» έτρεξε σε μια αντίπαλό της και της έδωσε μια απίστευτη μπουνιά στο πρόσωπο, ξαπλώνοντας την στο χορτάρι!

Ο εκνευρισμός της παίκτριας που έδωσε την απίθανη μπουνιά μάλλον προήλθε από το γεγονός πως η αντίπαλός της έτρεξε προς τη μπάλα για να συνεχίσει τη φάση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News