Κλείνει τον Μαρτίνη

Στην προσθήκη του 20χρονου αριστερού οπισθοφύλακα πλησιάζουν οι «πράσινοι» με σκοπό να τον εντάξουν στην δεύτερή τους ομάδα.

Στην απόκτηση του Απόστολου Μαρτίνη πλησιάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 20χρονο αριστερό μπακ που ανήκει στον Άρη, ο οποίος τον απέκτησε τον περασμένο Σεπτέμβρη από την Κ19 του Ολυμπιακού ως ελεύθερο.

Η μεταγραφή του έχει στόχο την ενίσχυση της Β’ ομάδας του «τριφυλλιού» έχοντας φυσικά πάντα τις πιθανότητες που του αναλογούν να ανέβει και στην πρώτη αν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά και σε άλλη μία κίνηση για την ενίσχυση της δεύτερης ομάδας του, αφού φαίνεται πως θα αποκτήσει και τον Ευαγόρα Αντωνίου.

Όσον αφορά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί για τον Χρήστο Γιούση της ΑΕΚ και μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στους «πράσινους», η «Ένωση» διέψευσε τα σενάρια αυτά αναφέροντας πως ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023 και είτε θα ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα των «κιτρινόμαυρων» είτε θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα (υπάρχουν συζητήσεις με ολλανδική ομάδα δεύτερης κατηγορίας).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News