Αρης: Εντυπωσιακή η νέα «πανοπλία»! Λάμψη στην παρουσίαση της φανέλας

Εurokinissi

Με νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις και «ιταλικό look», αλλά και βασικό χορηγό για τα επόμενα χρόνια, ο Άρης ανανώνεται κάνοντας σημαντικά βήματα και στο μάρκετινγκ. Μπράμπετς και Χριστοδουλόπουλος πρόβαραν τις νέες εμφανίσεις, ενώ μια γιαντιαία φανέλα σηκώθηκε με drone στον ουρανό του Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Άρης έχει νέο χορηγό και νέες ολοκαίνουργιες εμφανίσεις για τα επόμενα τρία χρόνια και η παρουσίαση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης υπό την ηγετική παρουσία της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της ΠΑΕ Άρης Ειρήνης Καρυπίδη, είχε έντονη λάμψη και στοιχεία υπερπαραγωγής.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση σήμερα να ανακοινώσω τη συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τη Novibet, που θα είναι ο μεγάλος μας χορηγός για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο Άρης στα τελευταία πέντε χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα, με αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μας είναι πορεία αυτή να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, φτάνοντας σε ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις. Στην προσπάθειά μας αυτή, έχουμε έναν νέο, ισχυρό, συμπαίκτη στο πλευρό μας, ο οποίος θα σταθεί αρωγός και έχουμε την πίστη ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Novibet ενώνει τους υψηλούς της στόχους με το δικό μας όραμα για έναν Άρη πρωταγωνιστή», σχολίασε η Ειρήνη Καρυπίδη, που εξήγησε ότι «από κοινού έχουμε σχεδιάσει μία σειρά δράσεων, που θα αναδείξουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό ρόλο του Άρη και του ποδοσφαίρου και για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς».

Στον ουρανό του Βικελίδης η νέα φανέλα!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Γιακούμπ Μπράμπετς εμφανίστηκαν με τις νέες εμφανίσεις. Ο Λάζαρος με κατακίτρινη φανέλα και παντελονάκι και ο Μπράμπετς με χοντρή κιτρινόμαυρη ρίγα. H τρίτη εμφάνιση του Άρη θα είναι μπορντό.

Φανελα Αρης

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News