ΑΕΚ: H... ορχηστρική παρουσίαση των τιμών των νέων διαρκείας - Η διαφορά με ευρωπαϊκούς αγώνες στο πακέτο

Με τον Αλμέιδα και τους παίκτες του σαν ορχήστρα η ΑΕΚ ενημέρωσε για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Με σύνθημα Άλλη Εντελώς Κατάσταση, με τρεις λέξεις δηλαδή από τα αρχικά της ΑΕΚ και τον Αλμέιδα και τους παίκτες του σαν ορχήστρα παρουσίασαν οι κιτρινόμαυροι τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Οι τιμές παραμένουν στα επίπεδα με πέρυσι ενώ, όπως είχε ήδη κάνει γνωστό η πρωταθλήτρια, μπορεί κανείς να αποκτήσει εισιτήριο μόνο για τα ελληνικά ματς και θα πρέπει να πληρώσει έξτρα για τα ευρωπαϊκά.

ΑΕΚ διαρκείας

 

ΑΕΚ διαρκείας

 

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: 

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).
Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068. Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News