Ματίας Αλμέιδα: Τι αυτοκίνητο θα οδηγεί ο προπονητής της ΑΕΚ;

facebook

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα, παρέλαβε το νέο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις στο πλαίσιο της νέας χορηγικής συμφωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, ένα σκούρο SUV μάρκας BMW X1, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ υπέγραψε χορηγική συμφωνία με εταιρεία μίσθωσης οχημάτων, η οποία θα αποτελέσει «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας της Ένωσης, για τις ερχόμενες δυο αγωνιστικές περιόδους.

«Καλωσορίζουμε την Avis με ιδιαίτερη χαρά στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ και την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της στη χορηγική μας πλατφόρμα. Προσβλέπουμε σε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη και πολλές νίκες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων», σχολίασε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής LTR της Avis, Κωνσταντίνος Αδάμης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας με την ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και να πανηγυρίσουμε μαζί κάθε τους νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές θα χαρίσουν συγκινήσεις και θα μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Η εν λόγω συνεργασία είναι ξεχωριστή γιατί αποδεικνύει έμπρακτα τη διαχρονική δέσμευση της εταιρίας μας να στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό και να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση μιας ισχυρής αθλητικής κουλτούρας στην Ελλάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News